ibiza constructie
IBIZA CONSTRUCTIE - Alles over CONSTRUCTIE op Ibiza !  ibiza constructie

Ibiza ConstructieBouwen op IbizaIbiza ConstructiewerkenIbiza Constructie

IBIZA CONSTRUCTIE

Als je eenmaal hebt besloten om vastgoed, of een exclusief gelegen perceel, aan te schaffen op het mooie eiland Ibiza zul je een architect en een aannemer nodig hebben om al je dromen en specifieke wensen te laten uitkomen.

De oude fincas en landhuizen op Ibiza hebben allemaal de kenmerkende, dikke muren, die in de zomer de zon en de bijbehorende hitte effectief buiten houden.
U heeft vast al eens gehoord dat Ibiza lang geleden al de bijnaam - het witte eiland - kreeg, omdat de huizen altijd wit geschilderd werden.
Maar weet u ook dat men al eeuwenlang de muren die naar de zeekant wijzen juist niet wit schilderde omdat men lang geleden hoopte daarmee de piraten op een afstand te houden. Die muren werden dan ook bewerkt met een onopvallende kleur.
De Phoeniciers kwamen eeuwen geleden naar dit eiland, hoofdzakelijk bestaand uit kalkgesteende, om de grondstoffen te delven voor hun beroemde aardewerk.
Daarvoor klommen ze vanuit hun boten in touwen tegen de rotsen om daar stukken van af klieven, die ze gebruikten om hun potten en vazen van te maken.
Ook tegenwoordig nog zijn de materialen die nodig zijn om te metselen aanwezig op het eiland.
Kalk, zand en leem.

Ibiza Constructie

De bouwwijze die men vroeger hanteerde op de Balearen is een zeer bewerkelijke.
Grote stenen werden op elkaar gestapeld tot een stevig bouwwerk. Binnen waren vaak veel kleine vertrekken en weinig en zeer kleine ramen.
Hoewel de buitenkant van de huizen zeer tot de verbeelding spreekt en grote aantrekkingskracht op ons noorderlingen uitoefend, zal het werk dat een verbouwing, tot een van hedendaagse luxe voorziene woning, heel veel en bovendien zeer zwaar werk zijn.
U zult hiervoor dan ook de hulp nodig hebben van een constructie bedrijf met lokale arbeiders die als geen ander weten hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Ambachtslieden vind je genoeg op Ibiza, want onder de vele, door de jaren heen, op dit eiland neergestreken reizigers bevinden zich specialisten op allerlei gebied.
Zij kunnen u van dienst zijn bij de bouw, verbouw én decoratie en inrichting van uw eigen droompaleis. Zo vind u hier zowel aannemers, metselaars, schilders, tegelzetters, loodgieters en elektriciens maar ook mensen die assisteren bij de aankleding. het meubileren en de decoratie van uw woning.

Ibiza constructie is de gids tot het vinden van de juiste specialist die het noodzakelijke werk voor je kan doen.
Werklieden voor het uitvoeren van bouwwerkzaamheden of verbouwingen van uw eigendom zoals: architecten, ingenieurs, timmerlieden, schilders voor lak- en decoratie werk en mensen om de prachtige, door u uitgezochte, tegels te leggen maar natuurlijk ook zwembadspecialisten kunt u hier vinden en mensen die uw tuin voor u aanleggen, onderhouden en verzorgen.

Ibiza constructie

Ibiza 4 all, Compleet overzicht met alles over constructie op Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org